Торт «Дамські пальчики»

0
1

21 серпня 2015, 4:16

Випічка

Торт «Дамські пальчики»

Торт «Дамські пальчики» — ще один з давно знайомих, перш улюблених, але чомусь забутих. Напевно, просто зараз такий достаток хороших рецептів, що про старі рідко згадуєш.

Отже, черговий смак дитинства або юності 🙂

Інгредієнти для приготування торта «Дамські пальчики»:

для тіста:

  • 1,5 склянки води
  • 150 г вершкового масла
  • 1,5 склянки борошна
  • 6 яєць

для крему:

  • 2 склянки сметани 25% жирності
  • 1 склянку цукрового піску

Приготування торта «Дамські пальчики»:

  • «Пальчики»: Ви можете приготувати печиво «Дамські пальчики» за рецептом, наведеним на сайті раніше, а можете скористатися наведеними нижче рецептом заварного тіста:
  • Включити духовку і розігріти до 170 градусів.
  • Поставити на вогонь каструльку з водою, додати масло. Коли вода закипить, всипати борошно, прибрати з плити і добре розмішати масу.
  • Тісто трохи охолодити і вбити по одному яйця, ретельно розмішуючи.
  • Тісто вимісити до глянсового блиску і однорідності.
  • Деко для випічки застелити пергаментним папером і злегка змастити її олією.
  • Заварне тісто перекласти в кондитерський мішок або кондитерський шприц і видавлювати на пергамент довгасті «пальчики» довжиною 4-5 див
  • Випікати в духовці до золотистого кольору.
  • Крем: збити холодну сметану з цукровим піском до пишного крему.
  • Збірка: готові і остиглі «пальчики» вмочити в крем і викласти на плоску тарілку або піднос у вигляді гірки, дровітня, віяла…, загалом, за своїм бажанням.
  • Поставити торт в холодильник на 12 годин.
  • Охолоджений торт можна посипати тертим шоколадом або полити шоколадною глазур’ю.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here