Торт «Каприз»

0
1

23 грудня 2016, 1:53

Випічка

Торт «Каприз»

Торт «Каприз» я також зустрічала і під назвою «Наташа». Тортик дуже простий і дуже смачний! Але і дуже калорійний!

Інгредієнти для приготування торта «Каприз»:

Коржі:

  • 0,5 склянки сметани
  • 0,5 склянки цукру
  • 1 яйце
  • 0,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом або 1 чайну ложку розпушувача
  • 0,5 склянки борошна

Крем:

  • 1 банку вареного згущеного молока
  • 200 г вершкового масла

Крім того:

  • 0,5 склянки родзинок
  • 0,5 склянки маку
  • 0,5 склянки мелених горіхів

Приготування торта «Каприз»:

  • Родзинки попередньо замочимо. Горіхи подрібнити.
  • Змішаємо всі інгредієнти для коржів. Тісто має бути рідке.
  • Ділимо тісто на 3 рівні частини. Додамо в одну частину ізюм, в іншу — мак, в третю — горіхи.
  • Виливаємо тісто по одній частині у форму, змащену маслом і випікаємо в духовці, розігрітій до 190 градусів. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою.
  • Поки коржі остигають, готуємо крем: збиваємо вершкове масло зі згущеним молоком.
  • Промазуємо коржі кремом. У верхній шар крему можна додати ложку какао.
  • Прикрасити за бажанням.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here