Торт «Морквина»

0
1

17 червня 2016, 5:15

Випічка

Торт «Морквина»

Соковитий і ніжний тортик, в якому яскраво виражається моркву. Рецепт дуже простий і доступний. Якщо прикрасити кремом — вийде дуже цікавий тортик.

Інгредієнти для приготування торта «Морквина»:

Яйце — 3 штуки
Цукор — 0,5 — 1 стакан
Морква — 150 г
Борошно — 1 склянка
Розпушувач — 1,5 чайної ложки

Для крему:

Лимон — 0,5 — 1 штука
Сметана — 150 — 250 г
Цукор — 0,5 склянки

Приготування торта «Морквина»:

  • Натираємо моркву і отживаем сік.
  • Збиваємо міксером яйця з цукровим піском в піну. Додаємо моркву, борошно і розпушувач.
  • Беремо форму(20-24 см діаметром) змащуємо масло і виливаємо тісто.
  • Ставимо форму в розігріту раніше духовку до 180 градусів на 30 хвилин.
  • Дістаємо корж і даємо йому охолонути.
  • Тим часом готуємо крем. Заздалегідь проварюємо лимон, щоб не було гіркоти, потім виймаємо кісточки.
  • Трьом лимон на дрібній тертці(або просто видавити сік лимона) і змішуємо зі сметаною, збиваємо міксером.
  • Корж розрізаємо вздовж на дві рівні частини, змащуємо кремом і викласти шаром.
  • Залишаємо торт на 12 годин для просочення.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here