Торт «Норка крота»

0
1

13 жовтня 2015, 12:28

Випічка

Торт «Норка крота»

Ніжний, смачний і красивий на розрізі. Обов’язково сподобається тим, хто обожнює банани.

Банани багаті мінеральними речовинами: магнієм, кальцієм, залізом, фосфором, калієм. Він значно насичений крохмалем (як і картоплю), вуглеводами і білками.

Інгредієнти для приготування торта «Норка крота»:

  • Борошно — 200 г
  • Молоко — 160 мл
  • Цукор — 100 г
  • Яйця — 2 штуки
  • Рослинне масло— 80 мл
  • Розпушувач — 2 чайні ложки
  • Какао — 40 г

Для начинки:

  • Сир — 300 г
  • Молоко — 250 мл
  • Цукор – 100 г
  • Желатин — 10 г
  • Банани — 4-5 штук

Приготування торта «Норка крота»:

  • Беремо мисочку і змішуємо борошно, розпушувач і какао-порошок.
  • В окремому посуді збиваємо яйця з цукровим піском, молоком і олією, потім ретельно перемішати.
  • Змішуємо маси.
  • Тісто виливаємо у форму(діаметром 17 см) і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів.
  • Випікаємо 35-40 хвилин.
  • Готуємо сирне суфле.
  • Желатин заливаємо молоком і залишаємо на 30 хвилин, потім нагріваємо до повного розчинення!!
  • Збиваємо цукровий пісок з сиром і поступово вливаємо молоко з желатином. Збиваємо.
  • Корж дістати з духовки і дати йому охолонути.
  • Беремо ложку і дістаємо середину коржа залишаючи тільки борти і дно.
  • Викладаємо банани(цілі) і заливаємо сирною сумішшю.
  • Залишки коржа зверху кришимо, робимо невелику гірку.
  • Ставимо наш трот на ніч у холодильник.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here