Торт «Сметанна Королева»

0
1

28 січня 2016 року, 3:35

Випічка

Торт «Сметанна Королева»

Торт «Сметанна Королева» чудовий, коржі найніжніші, абсолютно не сухі, як у бісквіта, а немов з просоченням. Перший шматочок, який потрапив у рот, викликає посмішку. Обов’язково варто спробувати цей багатошаровий торт.

Інгредієнти для приготування торта «Сметанна Королева»:

Для одного коржа:

  • яйце — 2 штуки
  • сметана — 250 г
  • цукровий пісок — 2/3 склянки
  • крохмаль — 2 чайних ложки
  • розпушувач — 1/2 упаковки
  • борошно — 7 столових ложок
  • сіль

Добавки в коржі:

  • смажений солоний арахіс
  • мак
  • какао
  • кокосова стружка

Для крему:

  • сметана — 1 кг
  • цукрова пудра — 250 г
  • ванільний цукор — 1 упаковка

Як приготувати торт «Сметанна Королева»:

  • Таких коржів може бути 3-4-5 (дивлячись скільки у вас добавок в ці коржі є). Всі інгредієнти для тіста разом з обраним наповнювачем збити міксером або блендером.
  • Випікала в розігрітій духовці на антипригарном деку. Якщо випікати на звичайному, то обов’язково застелити промасленим папером, інакше корж не відстане.
  • Випікати при температурі 180-200 градусів 30-35 хвилин до світло-золотистої скоринки.
  • Виймати обережно і тільки в гарячому вигляді.
  • Інгредієнти для крему також збити.
  • Змащувати Кремом гарячий корж, так сказати для просочення. Інший крем тримати в холодильнику.
  • Коли корж і помітно впитавшийся крем охолоне, зверху наносимо крем з холодильника вже шаром товстіший.
  • Так повторюємо з усіма коржами. Зверху можна посипати листочками мигдалю та/або родзинками.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here