Ванільний бісквіт на окропі

0
1

7 грудня 2016, 8:47

Випічка

Ванільний бісквіт на окропі

Ванільний бісквіт на окропі — унікальний рецепт і шикарний результат! Унікальність рецепта в простоті приготування (не потрібно ділити білки і жовтки) і шикарному результаті. Він завжди виходить ніжним, повітряним і дуже ароматним! Ідеально поєднується з йогуртовыми, вершковими кремами і фруктами.

Цей рецепт підходить для випікання ванільного бісквіта і в духовці, і в мультиварці, і в мікрохвильовці.

Інгредієнти для приготування бісквіта:

  • яйця — 4 штуки
  • цукор — 1 стакан (190 г)
  • борошно — 170 р
  • розпушувач — 1 чайна ложка
  • олія — 3 столових ложки
  • крутий окріп — 3 столові ложки
  • ванілін — за смаком

Як приготувати бісквіт на окропі:

  • Дуже добре збити яйця з цукром до густоти (до збільшення в 2 рази, 10 хвилин — це точно). Якщо є стаціонарний міксер, то включити на велику швидкість і забути хвилин на 10.
  • В окремій мисці змішати борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в яєчну суміш (а це добре робити на мінімальній швидкості тим же міксером).
  • Додати киплячу воду (не гарячу, а саме киплячу!), потім рослинне масло і ванілін.
  • Вилити тісто у форму і випікати в попередньо розігрітій до 1800С духовці (без конвекції). Час залежить від духовки. Поки не з’явиться приємний аромат, духовку не відкривати! Готовність можна перевірити зубочисткою.
  • Після випічки бісквіт потрібно прямо у формі перевернути догори дном, поставити на решітку (щоб не запарився) і дати охолонути.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here