Вірменський коньяк

0
1

2 лютого 2016, 4:43

Напої

Вірменський коньяк

Вірменський коньяк – це алкогольний напій, який користується популярністю і готується за особливим рецептом. Такий коньяк готується з певного виду винограду, який вирощують у Вірменії і Нагірного Карабаху. Аромат істотно відрізняється від інших ароматів коньяків – це завдяки тому, що перегонка соку, для отримання спирту, здійснюється строго за сортами, а не суміші з них.

Інгредієнти для приготування вірменського коньяку:

  • Самогон (або горілка) – 3 літра
  • Серцевина волоських горіхів – 1 жменя
  • Чорний чай (сухий) – 1 столова ложка
  • Гвоздика – 7 бутонів
  • Кмин – 1 столова ложка
  • Лимонна кислота – на кінчику ножа
  • Ванільний цукор – 1 столова ложка

Як готується вірменський коньяк:

  • Знайдіть велику скляну банку і закиньте туди серцевинки від волоських горіхів.
  • Туди ж покладіть залишилися інгредієнти.
  • Тепер залийте в банку очищений самогон або горілку. Переконайтеся, що якість самогону дуже хороше. Тому що це дуже впливає на смак коньяку надалі.
  • Банку щільно закрийте кришкою і гарненько потрясіть, щоб всі інгредієнти могли змішатися.
  • Залиште коньяк на 5 днів при кімнатній температурі.
  • Коли напій настоїться і буде готовий, то пропустіть його через кілька шарів марлі і можете розливати його вже будь-які пляшки.
  • Під хороший алкоголь повинна бути добра закуска! Рецепти «Смачненького» допоможуть Вам приготувати незабутні закуски на будь-який випадок:

    Сирні кубики в паніровці — найкраща закуска

    Гаряча закуска з лаваша

    Шинкові рулетики з сиром

    Пінгвінчікі з маслин і сиру

    Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here