Вишневі пудинги

0
1

1 грудня 2015, 5:31

Випічка

Вишневі пудинги

Пропонуємо вам рецепт дуже смачного пудингу, для приготування якого можна використовувати будь-які фрукти і ягоди. Їх різновид обмежується тільки вашою фантазією!

Інгредієнти для приготування пудингу:

  • 300 г стиглої вишні
  • 3 яйця
  • 100 г борошна
  • 150 мл молока
  • 50 мл вершків
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 2 ч. л. цукрової пудри
  • ½ Ч. л. ванільного екстракту

Спосіб приготування пудингу:

  • Спочатку збиваємо яйця і 1 1/4 чайної ложки цукрової пудри з допомогою блендера з насадкою-міксером у пишну масу.
  • Додаємо ванільний екстракт, перемішуємо, потім, не припиняючи збивати, тонкою цівкою доливаємо молоко і вершки.
  • Далі маленькими порціями всипаємо в тісто борошно, кожен раз помішуючи блендером.
  • Потім формочки для пудингу змащуємо розм’якшеним вершковим маслом і відправляємо в розігріту духовку на 5 хвилин.
  • На дно розігрітих формочок покладіть приблизно по 10 ягід вишні, посипте їх залишилася цукровою пудрою, потім залийте їх тестом.
  • Духовку треба розігріти до 200 градусів і випікати пудинги 20 хвилин.
  • Десерт готовий! Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here