Закусочні рулети, запечені в духовці, «Апетитний стіл»

0
1

31 серпня 2018, 3:14

Закуски

Закусочні рулети, запечені в духовці, «Апетитний стіл»

Ці рулети можна приготувати і на сковороді. Обсмажити всього лише за 4 хвилини з кожного боку під кришкою і все! За великим рахунком, їх можна і не запікати. Але в цьому випадку потрібно буде відмовитися від мастила сирим яйцем. А воно все ж надає закуски соковитість і покращує смак! Загалом, готувати можна як завгодно, але я розповім про найбільш оптимальний, на мій погляд, варіанті.

Знадобляться наступні інгредієнти:

— 2 великих тонких лаваша
— 130 г «Докторської» ковбаси
— 200 г сиру
— 2 свіжих огірка
— 6 яєць
— пучок зеленого цибулі
— 20 г вершкового масла
— майонез за смаком
— чорний, білий і червоний перці
— базилік
— сіль

Приготування:

Спочатку я зайнялася приготуванням начинки. Поставила варити 4 яйця.

Ковбасу очистила від шкірки, натерла на крупній тертці.

Огірки вимила, зрізала шкірку, натерла.

150 г сиру натерла на крупній тертці, а 50 г залишила на потім.

Зварені яйця теж пустила на крупну тертку.

Сюди ж додала перемелені перець і базилік, сіль. Вимила, обсушити і порубила зелений лук.

Гарненько перемішала.

Заправила майонезом. Занадто багато його тут не потрібно, лише для зв’язки. Сухо, не буде, адже ще розплавиться сир.

Ще раз ретельно размешала.

Два яйця трохи збила (можна обійтися одним великим).

Розклала перший лаваш. Змастила його яйцем.

Виклала на нього половину приготовленої начинки, разровняла.

Згорнула рулетом по меншій краю. Те ж саме зробила і з другим лавашем. Виклала їх у форму, змащену маслом.

Зверху змастила збитим яйцем.

Той шматочок сиру, який залишала, натерла тепер вже на дрібній тертці. Припорошила їм рулети.

Відправила в духовку, вже розігріту до 160-180 градусів.

Запікала 15 хвилин.

Розрізала готові рулетики на шматочки шириною півтора-два сантиметри. Закуска вийшла відмінною! Ситна і смачна як у теплом, так і в холодному вигляді!

Джерело

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here