Запечений кролик з травами

0
1

20 лютого 2016, 10:38

М’ясо

Запечений кролик з травами

М’ясо кролика таке смачне і корисне, дуже його обожнюю! Запечений кролик в духовці з пряними травами відмінно впишеться на новорічний стіл! Всі звикли готувати качку, курку, а Ви здивуєте всіх кроликом!

Інгредієнти для приготування запеченого кролика:

  • Кролик – 1 тушка (3 кг)
  • Червоний цибуля – 2 штучки
  • Помідори черрі – 200 грам
  • Маслини – 1 банку
  • Біле сухе вино – 250 мл
  • Часник – 1 штучка
  • Білий винний оцет – 1 їдальня ложка
  • Коричневий цукор – пів чайної ложечки
  • Розмарин – 2 гілочки
  • Чебрець – 4 гілочки
  • Оливкова олія – 100 мл
  • Сіль і перець за смаком

Як готується запечений кролик:

  • Кролика покладіть в холодну воду з оцтом на пару годинок. Після цього дістаньте його, промокніть паперовим рушником і обробити на порційні шматочки. Кожен натріть сіллю і перцем.
  • Розжаримо в сковороді оливкове масло і викладіть шматки кролика, смажте до одержання рум’яної скоринки. Довго не тримайте його на одній стороні тому що можна легко пересушити.
  • З цибулі і часнику зніміть піну. Цибулю наріжте півкільцями, а часник гарненько подрібніть ножем. Додайте цибулю з часником до кролику і тримайте на вогні ще 2 хвилини.
  • Додайте помідори черрі і маслини, перемішайте. Обсмажуйте 2 хвилини, додайте чебрець і розмарин, накрийте кришкою або фольгою і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах. Перед подачею він повинен настоятися 10 хвилин.
  • Свято по-тихоньку наближається, а це значить, що пора дивитися цікаві рецепти для новорічного столу:

    Картопля, фарширована фаршем

    Качка, запечена з картоплею

    6 відмінних шоколадних десертів

    8 вкуснющих зігріваючих напоїв

    Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here