1 листопада 2015, 9:44

Випічка

Англійський пудинг

Сьогодні ми вам розповімо, як правильно приготувати англійський пудинг, щоб він вийшов у вас ніжним і просто танув у роті!

Інгредієнти для приготування пудингу:

  • 500 мл вершків 35%
  • 250 мл молока
  • 200 г апельсинового варення
  • 6 круасанів
  • 75 р родзинок
  • 5 яєць
  • 100 г коричневого цукру
  • 60 г лікеру

Спосіб приготування пудингу:

  • Висипаємо в невелику ємність родзинки, вливаємо лікер і ставимо на вогонь на 1 хвилину.
  • Потім круасани розрізаємо навпіл і змащуємо їх апельсиновим варенням.
  • Далі викладаємо круасани у форму для випічки, в якій ми будемо подавати до столу пудинг, і посипаємо родзинками.
  • Потім яйця з жовтками добре збиваємо з двома столовими ложками цукру, вершками і молоком.
  • В кінці поливаємо круасани яєчно-вершковою масою і залишаємо на 15 хвилин, щоб вони гарненько просочилися.
  • Присипаємо залишилися коричневим цукром і випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 45 хвилин.
  • Приємного апетиту!