7 вересня 2016, 2:40

Птиця

Ароматна курка в гірчичному соусі

Ароматна курочка з розмарином набуває нові відтінки смаку завдяки гостро-солодкого соусу з гірчиці, кленового сиропу і соєвого соусу. Просте, але дуже гармонійне блюдо!

Інгредієнти для приготування ароматної курки в гірчичному соусі:

  • гірчиця 1/4 склянки
  • кленовий сироп 2 столових ложки (при необхідності можна замінити медом, варенням, просто солодким сиропом)
  • курячі стегенця 1 кг
  • оливкова олія 1 столова ложка
  • розмарин сухий 1/2 столової ложки (або 1 столова ложка свіжого)
  • соєвий соус 2 чайних ложки
  • часник 1 зубчик

Приготування ароматної курки в гірчичному соусі:

  • Розігрійте духовку до 190 градусів.
  • Змішайте гірчицю, кленовий сироп, оливкова олія і соєвий соус в невеликому посуді. Туди ж видавіть часник і наріжте розмарин.
  • Змастіть маслом спеціальний посуд для гасіння або глибоке деко і помістіть в нього курячі стегенця. Вони повинні лежати щільно, але не перекривати один одного.
  • Полийте м’ясо соусом і розподіліть соус по всіх поверхнях стегенець.
  • Запікайте курку 45-60 хвилин, поки вона не придбає приємний коричневий відтінок.
  • Готове м’ясо вийміть з духовки і полийте зверху соками, які воно пустило в процесі приготування.
  • Посипте розмарином і подавайте.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…