2 листопада 2016, 8:25

Випічка

Булочки з корицею Синнабон

Всесвітньо відомі булочки з корицею Синнабон можна спекти вдома. Ароматні, апетитні, обов’язково викличуть захоплення близьких і друзів. Теплі булочки з корицею і сирним кремом — задоволення на сто відсотків.

Інгредієнти для приготування булочок з корицею Синнабон:

  • сухі дріжджі — 11 м
  • молоко (будь-якої жирності) — 200 мл
  • борошно пшеничне — 850 г
  • куряче яйце — 2 штуки
  • масло вершкове (розм’якшене) — 200 г
  • цукор тростинний — 200 г
  • цукор ванільний — 10 г
  • пудра цукрова — 100 г
  • цукровий пісок — 100 г
  • кориця — 20 г
  • сіль — 1 чайна ложка
  • сир вершковий (Філадельфія відмінно підійде) — 100 г

Як приготувати булочки з корицею Синнабон:

  • Розчиняємо дріжджі в підігрітому молоці і додаємо трохи цукру.
  • Поки готується опара ми збиваємо яйця, масло 0.3 пачки і висипаємо цукор (звичайний).
  • Далі змішуємо молоко і дріжджі з яєчною сумішшю
  • Змішуємо борошно з сіллю і додаємо в молочно-яєчну суміш.
  • Вимішуємо тісто і накриваємо.
  • З’єднуємо тростинний цукор і корицю.
  • Наше тісто розгортаємо в прямокутну форму. Приблизно розміри 40х55 див.
  • Розтоплене масло намазуємо на пласт.
  • Посипаємо пласт сумішшю кориці і тростинного цукру.
  • Скачуємо пласт в тугий рулет (чим більше, тим краще).
  • Розрізаємо рулет на кругляш — синнабоны. Різати можна ножем або ниткою (ниткою краще спробували обидва способи).
  • Отримані кругляшики укладаємо у форму для випікання, выстеленная пекарської папером і змащену вершковим маслом.
  • Ставимо в духовку на 20-30 хвилин при 175 градусах (у мене випікалися трохи довше, поки не стали золотистого кольору, потім ще зверху їх трохи підпекти, щоб цукор розчинився).
  • Поки синнабоны випікаються, робимо крем — глазур. Необхідно змішати розм’якшене масло з вершковим сиром (підходить будь-вершковий, щоб не витрачатися візьміть Almette (звичайний вершковий, без добавок), наприклад) і цукровою пудрою.
  • Як тільки наші синнабоны готові – покриваємо вершковою сумішшю.
  • Приємного апетиту!