25 лютого 2016, 2:53

Випічка

Булочки з ніжним сирним кремом і персиками

Ароматні і апетитні булочки з ніжним сирним кремом та персиками! Вдалі, дуже смачні, і до того ж красиві!

Інгредієнти для приготування булочок:

Для тіста:

  • Борошно — 300 г,
  • Цукровий пісок — 60 г,
  • Масло вершкове — 50 г,
  • Мед — 1 чайна ложка,
  • Молоко — 75 мл,
  • Яйце — 1 штука,
  • Дріжджі сухі — 2 чайні ложки,
  • Сіль — 1/2 чайної ложки,
  • Цукор ванільний — 1 чайна ложка

Для начинки:

  • Персики консервовані — 6-8 половинок,
  • Цукровий пісок — 50 г,
  • Сир — 150-200 г,
  • Крохмаль — 1 чайна ложка,
  • Жовток — 1 штука

Як приготувати булочки з ніжним сирним кремом та персиками:

Тісто:

  • Половину теплого молока змішати з медом, дріжджами і 2-3 ложками борошна. Добре перемішати, накрити і дати постояти в теплі 30 хвилин.
  • Через півгодини в закваску додати яйце, цукровий пісок, м’яке масло, ванільний цукор, другу частину молока, засипати борошно і сіль.
  • Змішувати виделкою, потім помісити руками хвилин 5. Якщо початок липнути, тут же залишити, не заважати далі, але і борошна не досипати. Поставити в тепло на 30 хвилин.
  • Як настоїться, розділити тісто на 8 частин, скачати кульки, прикрити рушником і відставити в сторону. Якщо тісто дуже липке, припудрити борошном.
  • Начинка:

  • Персики нарізати тонкими часточками.
  • Змішати в блендері сир, цукровий пісок, яйце, крохмаль.
  • Формування булочок:

    • Робочу поверхню припылить борошном. Шматочок тіста розкачати за формою, близькою до прямокутної.
    • Приблизно посередині викласти сир. Хочете посочнее, сиру кладіть більше.
    • На сир викласти персики. Вкрити одним кінцем тесту. Краї злегка притиснути виделкою, як на картинці.

    • Частину тонко нарізати ножем.
    • А потім нарізані смужки загнути на булочку. Можна просто рівно, можна хрест-навхрест.

    • Змастити жовтком, молоком або міцним чаєм. Випікати 20-25 хвилин при 180 градусах.
    • Зверху можна посипати цукром або цукровою пудрою.

    Приємного апетиту!

    Завантаження…