30 серпня 2018, 6:43

Відео Закуски

Човники з баклажанів з помідорами і сиром

Встигни побалувати рідних особливою стравою! Ці човники з баклажанів з помідорами і сиром просто дивовижно смачні!

Інгредієнти:

  • баклажани — 3 невеликих
  • сир
  • помідори — 2 штуки
  • пучок зелені (петрушка, кріп, киндза)

Як приготувати:

  • Розрізаємо вздовж навпіл баклажани і виймаємо ложкою серединку, щоб вийшли човники.
  • Присаливаем «човники» зсередини сіллю і залишаємо на хвилин 15-20.
  • Подрібнюємо вийняті серединки від баклажан і дрібно нарізаємо.
  • Обдаємо помідори окропом і відразу ставимо їх під холодну воду.
  • Потім знімаємо шкірку з помідорів і дрібно нарізаємо м’якоть.
  • Нарізаємо дрібно зелень і перемішуємо всі разом: м’якоть баклажан, помідори, зелень. Солимо і перчимо за смаком.
  • Промиваємо баклажановые «човники» під водою і начиняємо отриманою начинкою з дрібно нарізаних помідорів, серцевини баклажан і зелені.
  • Викладаємо баклажани у форму, попередньо додавши масло. Накриваємо кожну «човник» тонким скибочкою сиру і готуємо близько 25-30 хвилин до готовності.
  • Автор ідеї — Жанна Кохан

    На нашому сайті чудовий вибір рецептів закусок:

    Закусочний торт з куркою і грибами

    Закуска з кабачків «Під грузді»

    Закуска «Пекінська мозаїка»

    Закусочні роли — 5 дуже простих рецептів

    Приємного апетиту!

    Джерело