14 листопада 2015, 5:52

М’ясо

Домашній карбонад

Купуючи карбонад, ми завжди дивуємося його чималою ціною, але не можемо відмовити собі в задоволенні пригостити себе і своїх близьких пряним м’ясом. Але мало хто здогадується, що не менш смачний домашній котлети можна приготувати на своїй кухні.

Інгредієнти для приготування домашнього карбонаду:

  • Філе свинини (охолоджене) – 1 кг
  • Суміш перців – 2 столових ложки
  • Сіль за смаком
  • Хмелі-сунелі – 1 столова ложка
  • Каррі – 1 столова ложка
  • Мускатний горіх – 1 чайна ложечка
  • Часник – 5 зубчиків

Як приготувати домашній карбонад:

  • М’ясо промийте під водою і обсушіть паперовим рушником. Зачищаємо свинину від плівок і жиру.
  • У мисці перемішайте сіль, суміш перців, карі, хмелі-сунелі, мускатний горіх. З часнику зніміть піну і видавіть до спецій через прес. Отриманою сумішшю натираємо свинину з кожної сторони.
  • Потім філе щільно загорніть у фольгу і покладіть на деко. Духовку розігрійте до 180 градусів і ставимо наш карбонад на півтори годинки. В останні 15 хвилин розгорніть фольгу, щоб м’ясо стало золотистим.
  • Перед подачею карбонад повинен повністю охолонути, а потім постояти в холодильнику не менше години. Потім можна насолоджуватися!
  • Рецепти «Смачненького» радять Вам приготувати ці м’ясні страви, які обов’язково сподобаються будь-якому чоловікові:

    Соковитий капустяний пиріг з м’ясом

    Смажене м’ясо з лисичками

    М’ясо з картоплею, запечені в рукаві

    М’ясні кекси

    Приємного апетиту!