28 вересня 2016, 12:53

М’ясо

Фарширований м’ясний рулет

Фарширований м’ясний рулет — приголомшливе м’ясне частування, яке готується неймовірно просто і швидко. Лише його запікання доведеться почекати.

На 8 порцій фаршированого м’ясного рулету необхідно:

  • 1 кг м’ясного фаршу (яловичина зі свининою),
  • 4 моркви середньої величини,
  • 300 г броколі,
  • готовий соус для печені,
  • сіль за смаком,
  • жир для запікання.

Як приготувати фаршировані м’ясний рулет:

  • Очистіть моркву і поваріть її в киплячій підсоленій воді близько 10 хв.
  • Через 5 хвилин після початку варіння моркви додайте туди розібрану на суцвіття брокколі.
  • Соус для спекотного змішайте з фаршем, додати води стільки, щоб з фаршу можна було зліпити коржик. Корж робіть овальної форми.
  • Духовку нагрійте до 200°.
  • По центру коржі покладіть брокколі, а з боків — морква.
  • Скачайте з коржі рулет у формі батона. Змастіть жиром гусятницю, покладіть в неї батон швом вниз і поставте на 45 хв в духовку.
  • Готовий рулет перекладіть на блюдо і наріжте скибочками.
  • Не засмучуйтеся, якщо страва вже готове, а гості запізнюються. Фарширований м’ясний рулет можна їсти не тільки гарячим, але і холодним.

    Завантаження…