19 травня 2016, 10:22

М’ясо

Філе свинини в апельсиновому соусі

Філе свинини в апельсиновому соусі готується швидко і виходить дуже ситне блюдо. Оригінальний соус додасть родзинку цього простого блюда.

Час приготування: 25 хв

В одній порції 230 ккал

Інгредієнти на 4 порції свинини в апельсиновому соусі:

  • 500 г філе свинини,
  • 1/2 ч. ложки тертого імбиру,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • 300 г курячого бульйону,
  • 1 ч. ложка сушеного майорану,
  • 1 апельсин,
  • 1 стебло цибулі-порею,
  • сіль,
  • перець

Приготування свинини в апельсиновому соусі:

  • Свинину нарізати скибочками завтовшки 1-2 див Порціями обсмажити в рослинній олії за 1 хв з кожної сторони.
  • Додати імбир, бульйон, майоран, довести до кипіння і злегка прокип’ятити протягом 5 хв.
  • Апельсин вимити, обсушити і 1/2 шкірки, натерти на тертці. М’якоть очистити від плівки і розділити на часточки.
  • Цибуля-порей вимити і нарізати тонкими кільцями.
  • Цибулю-порей, часточки апельсина, а також апельсинову цедру додати до м’яса і продовжити смажити ще 5 хв. Посолити і поперчити.
  • Розкласти готову свинину в апельсиновим соусі по тарілках. Прикрасити за бажанням, зеленню.
  • На гарнір можна подати картоплю, зварену в мундирі.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…