6 грудня 2015, 5:50

Другі страви Птах

Філе з яблуками

Цей рецепт розповість про те, як готується філе з яблуками. Ніжна птах з яблуками в томатному соусі точно підкорить Вас і увійде в топ швидких і улюблених страв. Цей рецепт підходить для будь-якого випадку, а головне не вимагає жодних зусиль!

Інгредієнти для приготування філе з яблуками:

  • Куряча грудка (сміливо можете замінювати на індюшачу) — 300г
  • Яблуко — 1 штука
  • Томатна паста — 1 їдальня ложечка

Як готується філе з яблуками:

Грудку потрібно добре вимити і постаратися нарізати її на акуратні і рівні шматочки. Візьміть сковороду, поставте на середній вогонь і покладіть смажитися туди грудку на соняшниковій (або оливковій) олії десь 5 хвилинок. Посоліть і поперчіть за смаком, якщо Ви любителі чогось пікантного, то додайте будь-які спеції, які Вам подобаються і додаємо томатну пасту. Гасити грудку півгодинки.

Займемося поки яблуком. Очистіть його від шкірки і дістаньте серединку. Яблучко нарізаємо на дольки і додаємо тушкуватися до грудей. Тримаємо ще все під кришкою на середньому вогні 10 хвилин.

Ось і вкуснятинка готова! Посипаємо її зеленою цибулькою, порубаним крупно. Насолоджуємося смаком!

Якщо Ви не любите сильно жирні страви і віддаєте перевагу готувати страви з птиці, то у нас є надзвичайно легкі і смачні рецептики для Вас:

Курка в гірчичному соусі з грибами

Курячі грудки з апельсинами

Медова курка в кунжуті

Курячі мафіни з сиром

Приємного апетиту!