31 серпня 2016, 6:20

Випічка

Фруктовий торт

Готувати цей торт — просто насолода! Дуже просто, а в результаті виходить така смакота, що й не встигнеш озирнутися, як його вже розхапали!

Інгредієнти для приготування фруктового торта:

Для бісквіта:

  • Борошно — 170 р
  • Цукор — 150 г
  • Яйця — 4 штуки
  • Розпушувач — 1 чайна ложка

Для крему:

  • Сметана — 500 г
  • Желатин — 30 г
  • Цукор — 200 г

Для начинки:

  • Ківі — 1 штука
  • Банан — 2 штуки
  • Яблуко — 1 штука
  • Апельсин — 1 штука

Приготування фруктового торта:

бісквіт:

  • Яйця збити з цукром. Додати борошно і розпушувач. Все добре перемішати.
  • Тісто для бісквіта викласти на деко і запікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Готового бісквіту дати охолонути і нарізати кубиками.
  • начинка:

    Фрукти очистити від усього зайвого і нарізати кубиками.

    крем:

  • Желатин залити 70 мл холодної води і залишити на 20 хв.
  • Сметану ретельно збити з цукром.
  • Желатин розчинити на гарячій водяній бані, остудити і тонкою цівкою ввести його в сметанний крем.
  • Збірка торта:

  • У форму викласти шматочки фруктів і бісквіта. Залити сметанним кремом і поставити в холодильник на 2 години.
  • Готовий фруктовий торт можна прикрасити кокосовою стружкою.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…