9 жовтня 2018, 10:52

Кулінарні секрети

Господиням: як потрібно готувати овочі для збереження користі і смаку

Поради господиням: як потрібно готувати овочі для збереження користі і смаку

Правильне харчування – це запорука міцного здоров’я. У наш час багато людей звикли харчуватися абияк. Це призводить до ряду захворювань, в тому числі дуже серйозних. Для того щоб уникнути подібних проблем слід правильно харчуватися, вживаючи тільки те, що приносить користь організму. А від шкідливих продуктів варто відмовитися, або, як мінімум, різко обмежити їх споживання.

Овочі – це безсумнівна користь для організму. Овочеві страви обов’язково повинні бути в раціоні. Але кожна господиня знає, що дуже важливо правильно приготувати овочі. Пропонуємо вам просту і зрозумілу інфографіку про те, як потрібно готувати овочі, зберігаючи із смак і користь.

Морква

Артишок

Спаржа

Квасоля

Брюссельська капуста

Броколі

Цвітна капуста

Кукурудза

Баклажани

Батат

Цибуля

Гарбуз

Кабачки

Капуста

Перець

Картопля

Буряк

Стручкова квасоля

Джерело