21 грудня 2016, 8:25

М’ясо

Гусарське жарке

Гусарське спекотне вважалося прикрасою будь-якого меню. K жаль, в наш час це незаслужено забуте блюдо. Але ми розповімо Вам про цьому чудовому рецепті.

Інгредієнти для приготування гусарського спекотне:

  • Яловичина – 2 кг
  • Бульйон – 750 мл
  • Лимон – 2 гуртки
  • Чорний перець в зернах – 15 штучок
  • Відварений рис – 2 склянки
  • Печериці – 500 грам
  • Яйця – 2 штучки
  • Олія – 3 столових ложки
  • Капуста – ¼ качана
  • Картопля – 20 штучок
  • Ріпа – половинка
  • Бруква – ¼
  • Толченные чорні сухарі – 2 столових ложки
  • Червоне вино – півсклянки
  • Сіль, перець, лавровий лист — за смаком

Як приготувати гусарське спекотне:

  • Відбийте шматок яловичини від огузка, посоліть, поперчіть і покладіть смажитися на сковорідку на олії.
  • Потім покладіть в каструльку, влийте 2 склянки бульйону, покладіть 2 гуртки лимона, тільки без шкіри, зерна перцю, лавровий лист. Накрити кришкою, тушкувати до напівготовності (середина шматка повинна бути кров’яниста). Вийняти, нарізати гострим ножем скибками.
  • Тепер приготуємо фарш із звареного рису і грибів. Додайте до рису і грибів 2 ложки масла, вбийте яйця. Посоліть, поперчіть і покладіть начинку на м’ясо. Зв’яжіть весь шматок мотузкою.
  • Знову опускаємо в каструлю, закидаємо нарізані капусту, ріпу і брукву. Картопля так само нарізаємо і додаємо в каструлю. Далі кладемо ложку масла, товчені сухарі, вливаємо червоне вино і склянку бульйону, накриваємо і тушкуємо, поки все не буде готове.
  • Викладаємо м’ясо на тарілку, знімаємо мотузку і подаємо з зеленню і картоплею.
  • Справжня їжа для чоловіків — м’ясо. Якщо хочете порадувати своїх чоловіків, тоді заходьте на наш сайт і готуйте соковите і апетитне м’ясо:

    Соковитий капустяний пиріг з м’ясом

    М’ясо по-тайськи

    Смажене м’ясо з лисичками

    Тушковане м’ясо по-мексиканськи

    Приємного апетиту!