16 листопада 2017, 8:31

Другі страви Гарніри

Хвилинний перець з часником

Цей рецепт настільки простий, що впорається з ним будь-любитель солодкого перцю. Хороший і в холодному, і в гарячому вигляді, а також в якості гарніру.

Отже — беремо солодкий перець (у будь-якій кількості), надрізаємо так, щоб зручно було вийняти насіння, залишаючи перчинки цілими на вигляд.

Виймаємо насіння з плодоніжкою, промиваємо від решти всередині насіння. Солимо за смаком всередині перців.

Обсмажуємо цілком перці на рослинному маслі, складаємо в каструлю.

Коли всі перці будуть обсмажені, часник пропускаємо через чеснокодавку ( за вашим смаком) прямо в каструлю з перцями.

Посипаємо дрібно нарубаної зеленню — за бажанням.

Закриваємо кришкою, трясемо каструлю, щоб часник просочив всі перці. Залишаємо на деякий час.

Є такий перчик можна і холодним і гарячим. Навіть замість гарніру з будь-якими м’ясними продуктами (особливо хороша курка з таким перцем).

Приємного апетиту!

Завантаження…