14 вересня 2016, 4:08

Випічка

Італійське печиво

Італійське печиво відомо вже багато років під різними назвами і всіма любимо! Чому італійське? А хто його знає, під такою назвою воно у мене в кулінарній скарбничці. Головне, неймовірно швидкий і простий рецепт чудового домашнього печива!

Інгредієнти для приготування італійського печива:

  • 250 р пшеничного борошна;
  • 100 г цукрового піску;
  • 100 г вершкового масла;
  • 10 г розпушувача для тіста;
  • 3-4 їдальні ложки теплої води;
  • 2-3 чайної ложки кориці;
  • щіпка солі.

Як приготувати італійське печиво:

  • Борошно просіяти разом з розпушувачем. Додати щіпку солі.
  • Розм’якшити вершкове масло на паровій бані, додати в нього теплу воду.
  • Вимісити тісто і залишити його на 10 хвилин.
  • Цукровий пісок змішати з корицею.
  • Сформувати з тіста смужки 10 см завдовжки і 1 см шириною.
  • Обваляти смужки в цукрі з корицею.
  • З’єднати кінці смужок.
  • Випікати це печиво 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
  • І можна запрошувати домочадців до столу.
  • Приємного чаювання!

    Завантаження…