19 серпня 2017, 11:23

Другі страви

Картопля по-марокканські

Сьогодні ми приготуємо картопля по-марокканські. Із звичайного для нас продукту вийде неймовірно смачне і екзотичне незвичайне блюдо!

У цьому рецепті повністю відсутні продукти тваринного походження, тому це блюдо підійде і вегетаріанцям, і людям, які дотримуються посту.

Інгредієнти для приготування картоплі по-марокканські:

  • 450 р картоплі
  • 1 стакан води
  • 1 лимон
  • по ¼ склянки рубаною петрушки і оливок
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • цедра лимона
  • перець, сіль

Спосіб приготування картоплі по-марокканські:

  • Оливки потрібно розім’яти ножем, витягти з них кісточки, дрібно нарубати.
  • Картоплю нарізаємо брусочками, кладемо в миску, додаємо оливки, терту цедру лимона, оливкова олія.
  • Потім все необхідно поперчити і посолити, збризнути соком лимона, перемішати і викласти в глибоку сковороду або каструлю.
  • Далі доливаєте до картоплі воду, і доводьте до кипіння на середньому вогні. Після цього накриваєте каструлю кришкою і так варіть 10-12 хвилин.
  • Потім знімаєте кришку і готуєте картоплю до м’якості і випарювання рідини.
  • При подачі можете посипати картоплю по-марокканські рубаною петрушкою.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…