8 січня 2017, 1:18

Випічка

Кокосові квіточки

Пропонуємо вам китайський рецепт булочок у вигляді квіточок з ніжною кокосовою начинкою!

Інгредієнти для приготування кокосових квіточок:

  • 200 г борошна
  • ½ Ч. л. свіжих дріжджів
  • 50 г цукру
  • 2 яйця
  • 60 г вершкового масла
  • 50 г кокосової стружки
  • 100 мл молока
  • Сіль

Спосіб приготування кокосових квіточок:

  • Спочатку приготування потрібно змішати тепле молоко з сухими дріжджами.
  • Потім додаємо 30 грам цукру, сіль, 15 грам розтопленого масла, яйце.
  • Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто.
  • Якщо тісто рідкувате, додаємо ще трохи борошна.
  • Ставимо його на 2 години в тепле місце. Даємо йому піднятися.
  • Потім готове тісто розділяємо на 8 частин (можна і 9).
  • Скачуємо кульки і даємо їм полежати.
  • А поки приступаємо до начинки. 15 грам масла розтираємо з 20 грамами цукру і додаємо пів яйця (яйце злегка збиваємо і ділимо навпіл).
  • Потім додаємо кокос, і замішуємо його руками.
  • Розкотимо злегка наші гуртки і на середину кладемо кульку з начинки.
  • Гурток потрібно завинути, як мішечок. Перевертаємо і злегка притискаємо руками.
  • Тепер розрізаємо на 6 частин, серединку залишаємо цілою.
  • Загортаємо пелюстки і притискаємо пальцем. Виходить квітка. Ставимо на расстойку.
  • Включаємо на 50 градусів духовку і даємо квіткам постояти хвилин 15.
  • Потім змащуємо яйцем. Випікаємо 15 хвилин при 1800 С.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…