18 червня 2017, 5:38

Другі страви М’ясо

Котлети «Пушинка»

Спеціально для тих, хто не хоче возитися з гарніром, ми радимо цей неймовірний рецепт котлеток! Вони не вимагають ніякого гарніру, а овочеве доповнення до м’яса вже входить до складу страви.

По цьому рецепту котлети «Пушинка» виходять дуже соковитими і ніжними. Всі інгредієнти тільки доповнюють один одного! Обов’язково спробуйте!!!

Інгредієнти для приготування котлет «Пушинка»:

  • М’ясний фарш — 1 стакан
  • Морква — 1 стакан
  • Гарбуз — 1 стакан
  • Кабачок і цибулю — 1 стакан
  • Манна крупа — 2 столові ложечки
  • Пів склянки води
  • Сіль за смаком
  • Вершкове масло — 1 столова ложка

Як приготувати котлети «Пушинка»:

Підготуйте продукти. Кабачок очистіть і натріть на крупній тертці. Те ж саме зробіть з гарбузом і морквою, а цибулю наріжте часточками.

У фарш додайте всі підготовлені овочі і пропустити все через м’ясорубку. Додайте манну крупу, посоліть за смаком і ретельно перемішайте, поступово доливаючи воду. У вас повинне вийти консистенції як густа сметана.


Деко змастіть маслом. Потім сформуйте з нашого м’ясного фаршу кульки і поставте запікатися в духовку при температурі 200°С приблизно на півгодинки. З цими котлетками ідеально поєднується сметанка!

Напевно Вам сподобався цей неймовірний рецепт котлеток. Заходьте до нас на сайт та дізнавайтесь більше про кулінарні шедеври:

М’ясо по-императорски

Котлети в шубі картопляної

Котлети курячі з сиром

Просте «ледаче» м’ясо

Приємного апетиту!

Завантаження…