29 березня 2017, 12:23

Другі страви

Котлетки з картоплею в сметано-томатному соусі

Котлетки з картоплею в сметано-томатному соусі — відмінний варіант для сімейного обіду або вечері, який значно економить час, так і продукти використовуються самі доступні.

Інгредієнти для приготування котлеток з картоплею в сметано-томатному соусі:

  • Фарш — 400 г
  • Цибуля
  • Часник
  • Яйце
  • Булка (замочити в холодному молоці)
  • Борошно — 2 столові ложки

Приготування котлеток з картоплею в сметано-томатному соусі:

  • Готуємо фарш, поділяємо, кожен кульку паніруємо в борошні.
  • Викладаємо у змащену форму, а середину картоплю.
  • Запікати в розігрітій духовці 15 хвилин при 220 градусах.
  • Для соусу змішуємо сметану (2 столові ложки), кетчуп (1 столова ложка ), воду (0.5 склянки), солимо, перчимо.
  • Заливаємо соусом і залишаємо в духовці 20 хвилин.
  • При подачі посипати зеленню!
  • Приємного апетиту!