1 серпня 2015, 8:03

Випічка

Круасани з сиром і апельсиновим джемом

Унікальний рецепт, який був створений відомим майстер-шефом з Іспанії Марком Аудибертом. Спробуйте, вам обов’язково сподобається!

Інгредієнти для приготування круасанів:

  • 400 г дріжджового тіста
  • Борошно (при потребі)
  • 70 г вершкового масла
  • 70 г сиру Джюгас
  • Апельсинова цедра
  • Апельсиновий джем

Спосіб приготування круасанів:

  • Спочатку раскатываемСначала тісто на присипаної борошном поверхні в пласт товщиною 4-5 мм
  • Розрізаємо тісто на однакові невеликі трикутники, змащуємо розтопленим вершковим маслом, присипаємо дрібно тертим сиром Джюгас і цедрою апельсина.
  • Скручуємо в рулетики.
  • Після цього рулетики потрібно викласти на застелений пекарської папером деко і уберать в тепле місце на півгодини.
  • Розігріваємо духовку до 2000 С.
  • Акуратно змащуємо листкові рулетики зверху розтопленим вершковим маслом і присипаємо тертим сиром.
  • Випікаємо в духовці 15-20 хвилин до золотистого кольору.
  • Готові круасани найкраще подавати з апельсиновим джемом.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…