19 вересня 2016, 6:15

Птиця

Курча в хрусткій паніровці кукурудзяної

Цей запечене курча в паніровці з апетитного міксу кукурудзяних пластівців і спецій, нітрохи не менш соковитий, ніж смажений, але набагато менш жирний.

Інгредієнти для приготування курчати в паніровці:

  • 3 склянки кукурудзяних пластівців
  • 3 столових ложки пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка паприки
  • 1/2 чайної ложки цибульного порошку
  • 1/4 чайної ложки подрібненого сухого шавлії
  • Сіль і перець
  • 1/2 склянки молока
  • 1 кг розділеного курчати (філе, крильця, ніжки і стегна) з кістками

Приготування курчати в паніровці:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Щоб приготувати панірування, висипте кукурудзяні пластівці в пластиковий пакет із застібкою, закрийте його і качалкою або руками подрібніть пластівці до крихт.
  • Відкрийте пакет і додайте борошно, паприку, цибульний порошок і шавлія. Посоліть і поперчіть (приблизно 1/8 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю). Знову зарийте пакет і потрясіть, щоб інгредієнти добре перемішалися.
  • Влийте молоко в порожню миску. Умочіть шматочки курчати і покладіть їх в пакет до пластівців і спецій і потрясіть, щоб шматочки повністю вкрилися паніровкою. Викладіть курчати на несмазанный маслом деко. Висипте поверх шматочків залишилася паніровку і помийте руки.
  • Випікайте 50 хвилин до готовності (поки курча запікається, приготуйте гарнір).
  • Рецепт розрахований на 4-6 порцій.

    Приємного апетиту!