23 жовтня 2015, 11:04

Птиця

Куряча грудка в кефірі

Дуже ніжна курка з смачним соусом і притому відмінне дієтичне блюдо для тих, що худнуть: всього 89 ккал на 100 р.

Інгредієнти для приготування курячої грудки в кефірі:

  • Філе курячої грудки — 600 г
  • Кефір нежирний — 1 стакан
  • Кріп, часник, мелений перець — за смаком

Приготування курячої грудки в кефірі:

  • Дрібно наріжте кріп, подрібніть часник (можна продавити через прес).
  • Висипте кріп, часник і перець в кефір, ретельно перемішайте.
  • Грудинку наріжте на шматочки середньої величини, опустіть їх в кефірний маринад і залишити для маринування на півгодини-годину.
  • Викладіть курку на сковороду (маслом не змащуйте!), додайте трохи маринаду і тушкуйте під кришкою до готовності, за необхідності підливаючи маринад.
  • На гарнір подайте овочі, гречку, рис або щось інше низькокалорійне по своєму смаку.
  • Приємного апетиту!