24 липня 2017, 8:41

Другі страви Птах

Курячі «бомбочки»

Ідеальне блюдо для обіду або вечері, яке точно здивує будь-якого любителя курячих страв. Так і на святковому столі курячі «бомбочки» будуть цілком доречні.

Час приготування: 50 хвилин

Інгредієнти на 4-6 порцій курячих «бомбочек»:

  • 500 г курячого філе,
  • 300 г будь-яких грибів (печериць),
  • 70 г твердого сиру,
  • 3 столових ложки вершків,
  • 1 цибулина,
  • сіль і перець за смаком.

Приготування курячих «бомбочек»:

  • Гриби порізати кубиками і обсмажити на рослинній олії з подрібненим луком, в кінці посолити і поперчити.
  • До грибів додати натертий сир і вершки, перемішати.
  • Куряче філе відбити, посолити, поперчити.
  • У центр покласти грибний фарш, згорнути, надавши форму «бомбочки», при необхідності заколоти зубочистками.
  • Загорнути у фольгу (фольгу попередньо змастити олією).
  • Запікати в духовці при температурі 200° С 30 хвилин, після чого зняти фольгу і дати підрум’янитися «бомбочкам» ще 5-10 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…