31 серпня 2016, 11:20

Перші страви

Курячий суп по-румунськи

Супи завжди користуються популярністю. У холодну пору року ми любимо погрітися гарячим наваристим супом, в жарку нам більше подобаються легкі, холодні супи.

Курячий суп — легкий, дієтичний і завжди смачний! Щоб його приготувати, не потрібно багато часу та інгредієнтів.

Для приготування курячого супу по-румунськи нам потрібно:

  • М’ясо куряче біле — 100 р
  • помідор — 1 шт.
  • невелика цибулина — 1 шт.
  • морквина середніх розмірів — 1 шт.
  • картопля — 2 шт.
  • манна крупа — 1 ст. ложка
  • рослинна олія (краще оливкова)
  • зелень

Приготування курячого супу по-румунськи:

  • М’ясо промити, залити 300 мл холодної води і варити до готовності курки. Солити незадовго до кінця варіння.
  • Курку вийняти і поки відкласти. Утворилася в бульйоні зняти піну, бульйон процідити.
  • Овочі добре промити, почистити, нарізати дрібними скибочками і злегка обсмажити на рослинному маслі.
  • Бульйон знову довести до кипіння.
  • Викласти овочі в бульйон і додати манну крупу.
  • На повільному вогні, при постійному помішуванні варити суп не більше 10 хвилин.
  • Зелень добре промити, струсити воду. Зелень дрібно порізати.
  • Розкладати в тарілки, додаючи шматочки курки і посипавши зеленню.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…