18 лютого 2016, 2:55

Перші страви

Квасолевий суп

Квасолевий суп – дуже смачне і легке перше блюдо, яке вмить наповнить Вас бадьорістю і необхідними вітамінами в обід.

Інгредієнти для приготування квасоляного супу:

  • Куряча грудка – 200 грам
  • Консервована червона квасоля — 1 банка
  • Перець болгарський — 2 штучки
  • Морква — 1 штука
  • Томатна паста — 4 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Олія оливкова — 1 столова ложка

Як готується квасолевий суп:

  • Куряче філе наріжте на невеликі шматочки і обсмажте в оливковій олії десь 5 хвилинок.
  • З перцю дістаньте все насіння, промийте і наріжте тоненькою соломкою. Моркву очистіть від шкірки і наріжте так само. Потім усе закидаємо до м’яса.
  • Основу змішайте з томатною пастою і квасолею разом з соком. Посоліть, гарненько перемішайте і витримайте під кришкою на вогні 5-10 хвилин.
  • Заздалегідь доведіть воду до кипіння, посоліть, можете кинути бульйонний кубик. Тепер основу перекладаємо в бульйон, трохи заважаємо і знову даємо закипіти.
  • В обід нашому організму потрібно перше блюдо і тому ми пропонуємо Вам шалено смачні супи, які не залишать Вас голодним:

    Грибний суп з телятиною

    Курячий суп з кнелями

    Овочевий суп з куркою і вершками

    Тому Кха Кунг — гострий тайський суп з креветками

    Приємного апетиту!