18 червня 2016, 1:23

Перші страви

Легкий суп з яйцем

Легкий суп з яйцем — дійсно, легкий у всіх сенсах суп, головний секрет якого – красива яєчна «бахрома». Робити її стане справжньою пригодою для дитини, адже в залежності від того, як вмішувати яйце в суп, вийдуть абсолютно різні візерунки.

Інгредієнти на 4 порції легкого супу:

  • 4 склянки курячого бульйону
  • 3 столові ложки води
  • 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1 злегка збите яйце
  • 10-12 стручків гороху
  • 1 стебло зеленої цибулі, дрібно нарізати
  • 1/4 склянки дрібно нарізаної шинки (не обов’язково)

Як приготувати легкий суп з яйцем:

  • Доведіть бульйон до кипіння на середньому вогні.
  • В окремій мисці змішайте воду і кукурудзяний крохмаль, вмішайте суміш в киплячий бульйон.
  • Доведіть бульйон до кипіння, потім зніміть його з вогню.
  • Повільно влийте яйце і акуратно перемішайте його виделкою тільки в одному напрямку, заважаючи швидко для довгих яєчних «пасом», швидше для коротких.
  • Додайте горошок, зелений лук і шинку. Дайте супу постояти кілька хвилин перед подачею на стіл.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…