7 вересня 2016, 12:53

Другі страви

Маринована курка з рисом

Дуже апетитна маринована курка з рисом. Ось такий простий рецепт, а вечеря вже придуманий. Завдяки маринаду курка виходить з цікавим смаком, соковита і буде грати новими фарбами.

Інгредієнти для приготування маринованої курки з рисом:

  • Курячі стегна — 3 штучки
  • Часник — 3 зубчики
  • Лимон — 1 штука
  • Цибуля — 1 штука
  • Перець чилі — 1/2 штучка
  • Лавровий лист — 1 штучка
  • Рослинне масло — 2 столових ложки
  • Сіль, мелений перець
  • Рис басматі — 1 столова ложка

Як готується маринована курка з рисом:

  • Якщо Ви купили цілу курку, тоді розберіть її.
  • З лимона вичавити сік, цибулю наріжте на півкільця, перець чилі подрібніть, очистивши від насіння, часник дуже дрібно наріжте.
  • Тепер приготуйте маринад із соку лимона, часнику, перцю чилі, цибулі і додайте лавровий лист. Доведіть маринад до смаку, підсолити.
  • Залийте цим маринадом курку і залишити її поки відкладається на кілька годинок.
  • Після цього дістаньте курку з маринаду і обсмажте з кожної сторони разом з цибулею. Долийте трохи теплої води і тушкуйте до готовності. Потім вилийте маринад до курки і кип’ятіть 5 хвилин. Подавати таку курочку дуже смачно з розсипчастим рисом.
  • Не треба ламати собі голову, що ж приготувати на завтра, просто заходите на наш сайт, а ми Вам зі всім допоможемо:

    7 варіантів дієтичного вечері

    Гуляш по-угорськи

    Котлети з індички в соусі з печериць

    Картопляні черепашки з шинкою

    Приємного апетиту!

    Завантаження…