2 січня 2017, 12:05

Випічка

Мегашоколадный бісквіт

Швидкий і дуже смачний рецепт шоколадного десерту. Готовий мегашоколадный бісквіт можна покрити шоколадною глазур’ю або будь-яким кремом з нашого сайту. Але він буде смачний і просто так.

Інгредієнти для приготування мегашоколадного бісквіта:

  • борошно — 1 склянка
  • цукровий пісок — 1 склянка
  • какао-порошок — 1/2 склянки
  • молоко — 1 стакан
  • яйце — 2 штуки
  • рослинна олія — 50 мл
  • розпушувач — 1 упаковка (11 г)
  • ванілін

Приготування мегашоколадного бісквіта:

  • Змішуємо борошно, цукровий пісок, розпушувач, ванілін, какао-порошок, вливаємо молоко і додаємо рослинне масло.
  • Збиваємо яйця і вливаємо в тісто і гарненько замішуємо.
  • Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо близько 45 хвилин.
  • Покрити верх бісквіта можете шоколадом або зробити глазур.
  • Приємного апетиту!