12 травня 2015, 3:41

М’ясо

М’ясні рулетики на грилі

Влітку люди воліють відпочивати на природі. А в такій обстановці улюблене заняття — приготування вкуснятинок на грилі, барбекю або мангалі. І ці м’ясні рулетики на грилі Вам знадобляться як ніколи!

Блюдо виходить дуже ситним і апетитним. Особливо воно припаде до душі любителям м’яса. Начинка не має строгих вимог, так що Ви легко можете підлаштувати цей рецепт під себе. Експериментуйте і у Вас все буде ще краще!

Інгредієнти для приготування м’ясних рулетиків:

  • Фарш — 2 кг;
  • Бекон (можна взяти сало) — 100 г;
  • Банку пиво (будь-який) — 1 штука;

Інгредієнти для наповнення м’ясних рулетиків (на Ваш вибір):

  • Сир
  • Грибочки
  • Помідори
  • Бекон
  • Перець і будь-які інші продукти, які Вам подобаються

Як приготувати м’ясні рулетики на грилі:

Зробити з м’ясного фаршу 6 великих кульок і натиснути банкою пива посередині кулі.

Надайте форму Вашого фаршу, як це показано на фото. І обмотайте отриману форму беконом (або салом), тим самим закріпивши фарш.

Тепер Вам потрібно акуратненько дістати банку. У Вас повинен вийти «колодязь», який Ви заповніть начинкою. І маленька порада: щоб фарш тримав форму, поставте його в холодильник, поки будете готувати начинку.

Використовуйте гриль для приготування начинки. Краще всього підходять помідори, перець і гриби. Готову начинку покладіть в Ваш «колодязь». Ви можете зверху посипати тертим сиром, так буде соковитіше. Потім приготуйте страву на грилі.

Вуаля. Без зайвих коментарів. Просто подивіться на фото і Вам одразу захочеться спробувати цю вкуснятинку!

Якщо хочете порадувати своїх близьких, то наш сайт Вам допоможе:

Пряні шашлики з баранини

Стейк на грилі з соусом Чімічуррі

Курячі грудки з помідорами і оливками

Кесадільї з куркою і соусом Барбекю

Приємного апетиту!