18 січня 2017, 1:16

М’ясо

М’ясо по-императорски

М’ясо по-императорски — дійсно імператорська блюдо, яке, безсумнівно, буде головною прикрасою вашого святкового столу.

Назва говорить сама за себе, і, якщо дотримуватися нашого рецепти і технології приготування, м’ясо вийде фантастично смачним. У цьому рецепті ми будемо використовувати яловичину, але це не обов’язково, ви можете взяти будь-яке м’ясо, яке Ви віддаєте перевагу більше.

Інгредієнти для приготування м’яса по-императорски:

  • 800 г м’якоті яловичини
  • 100 мл соєвого соусу
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ст. л. винного оцту
  • Кріп
  • Перець, сіль

Спосіб приготування м’яса по-императорски:

  • На першому етапі потрібно промити і обсушити м’ясо паперовим рушником і нарізати поздовжніми шматочками.
  • Потім необхідно приготувати маринад. Для цього ми змішуємо соєвий соус, винний оцет, олію, мед, перець і сіль.
  • Після цього, в приготований маринад замочуємо яловичину, залишаємо маринуватися – чим довше, тим краще (мінімум 1 годину).
  • В кінці цибулю очистити і нарізати товстими кружальцями, не розділяючи на кільця, викласти гуртки цибулі на застелений фольгою деко, зверху укласти замариновавшееся м’ясо, накрити його фольгою, поставити в нагріту до 200 градусів духовку на 1,5 години.
  • Викласти м’ясо на плоске блюдо, оформити і подати до столу гарячим.
  • Приємного апетиту!