2 травня 2016, 11:56

Другі страви М’ясо

М’ясо, запечене з грибами

М’ясо по цьому рецепту виходить соковитим, ароматним, з пікантним смаком. Дуже апетитно!

Інгредієнти для приготування запеченого м’яса з грибами:

  • М’ясо будь за смаком — 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста — 3 штуки
  • Гриби консервовані (або свіжі) — 1 кг
  • Картопля середнього розміру — 4 штуки
  • Морква — 4 штуки
  • Перець солодкий — 2 штуки
  • Перець гострий зелений — 3 штуки
  • Майонез — 400 г
  • Сир твердий — 200 г
  • Часник — 5-6 зубчиків
  • Сіль і спеції за смаком

Приготування запеченого м’яса з грибами:

  • Форму змастити олією. На дно викласти порізане шматочками м’ясо. І посипати сумішшю солі з прянощами.
  • У сковорідці обсмажити нарізану цибулю до золотистого кольору.
  • Додати туди гриби. І обсмажити його з цибулею.
  • Викласти гриби з цибулею на м’ясо.
  • Зверху покласти нарізану півкільцями картоплю і посипати сумішшю солі з прянощами.
  • В окремому посуді змішати нарізану кубиками солодкий перець, терту моркву, нарізаний гострий перець, роздавлений часник і майонез.
  • Цю суміш помістити у форму на картоплю.
  • Зверху посипати тертим сиром.
  • Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 60 хвилин (або до готовності м’яса).
  • Зняти фольгу і залишити в духовці ще на 15 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…