13 лютого 2017, 7:46

Перші страви

Окрошка на домашньому квасі

Думаю, ви зі мною погодитеся, що головний суп спекотного літа — окрошка. І особливо, окрошка на домашньому квасі! Молоденькі хрусткі огірочки, соковитий редис, свіжа зелень і обов’язкова кислинка – це все вона. Давайте приготуємо її на радість собі і близьким!

А якщо Ви хочете спробувати інший вид окрошки, то на нашому сайті є кефірна окрошка з куркою. Натисніть на посилання і готуйте на здоров’я!

Інгредієнти для приготування окрошки на домашньому квасі:

  • 500 г звареної в мундирі картоплі
  • 300 г сервелат або шинки
  • 300 г вареної яловичини або курки
  • 300 г свіжих огірків
  • 300 г редиски
  • 4 зварених круто яйця
  • будь-яка свіжа зелень

Як готується окрошка на домашньому квасі:

  • Картоплю нарізати невеликими кубиками.
  • Яйця дрібно порубати.
  • Нарізати дрібними кубиками ковбасу.
  • Відварне м’ясо – трохи крупніше.
  • Нарізати невеликими кубиками свіжі огірки.
  • Редис нарізати дрібними кубиками.
  • Перемішати всі інгредієнти.
  • Перед подачею до столу залити домашнім квасом, посипати рубаною зеленню і, за бажанням, прикрасити часточками вареного яйця.
  • Приємного апетиту!