25 квітня 2016, 4:26

Другі страви

Омлет з картоплею і салямі

Напевно, всі ми знаємо і любимо омлети. Але багато їх різновидів ми готуємо? А адже омлет можна приготувати практично з будь-якою начинкою, наприклад, омлет з картоплею і салямі. Спробуйте, це дуже смачний і ситний сніданок!

Час на підготовку: 15 хв

Час запікання: 20 хв

Продукти, необхідні для омлету з картоплею і салямі:

  • 500 г холодного картоплі, звареної в мундирі,
  • 1 стебло зеленої цибулі,
  • 2 стручка червоного солодкого перцю,
  • 1 цибулина,
  • 2 зубчики часнику,
  • 140 г консервованої кукурудзи,
  • 8 яєць,
  • 4 ст. ложки рослинної олії,
  • 100 г тонких скибочок салямі,
  • сіль,
  • 1 ст. ложка колечок шніт-цибулі,
  • мелений чорний перець

Приготування омлету з картоплею і салямі:

  • Картопля очистити і нарізати кружальцями, цибулю і часник — кубиками, цибулю — кільцями, перець — смужками.
  • Кукурудзу відкинути на сито.
  • Яйця злегка збити, посолити і поперчити.
  • Цибулю і часник обсмажити в рослинній олії (5 хв), додати картоплю, потім салямі, перець і кукурудзу.
  • Овочі з салямі залити яйцями і залишити під кришкою на маленькому вогні 15 хв.
  • Готовий омлет з картоплею і салямі посипати колечками зеленого лука.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…