14 грудня 2016, 8:57

Другі страви

Паста-пиріг

Вашій родині обов’язково сподобається цей рецепт. Особливо дітям. Відмінним доповненням буде служити часниковий хліб і свіжий салат. Цей паста-пиріг досить незвичайний і дуже смачний.

Інгредієнти для приготування пасти-пирога:

  • оливкова олія — 1 столова ложка
  • фарш — 350 г
  • часник — 3 зубчики
  • цибуля
  • червоний гострий перець
  • сіль
  • перець
  • очищені помідори — 800 г
  • пачка пасти — 450 г
  • тертий пармезан — 2 столові ложки
  • моцарелла — 2 склянки

Приготування пасти-пирога:

  • Розігріваємо оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні.
  • Додаємо м’ясний фарш і цибулю — перемішуємо і обсмажуємо до готовності.
  • Додаємо часник, сіль, чорний і червоний перець — перемішуємо.
  • Додаємо подрібнені очищені помідори й тушкуємо близько 20 хвилин на вогні.
  • Готуємо пасту відповідно до інструкції, злегка не довариваем, злити воду і відкладаємо в сторону.
  • У високу форму, наливаємо на дно трохи соусу, потім викладаємо макарони, щоб вони стояли.
  • Виливаємо соусу на макарони, посипаємо сиром моцарелла і потім сиром пармезан.
  • Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів і запікаємо півгодини або поки сир не стане запеченою скоринкою, потім вимикаємо і залишаємо ще на 15 хвилин.
  • Подаємо зі свіжим базиліком.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…