Головна » Випічка » домашнє Печиво з м’ясорубки
1 серпня 2016, 9:24
Випічка
Печиво домашнє з м’ясорубки
Ще одне печиво домашнє «м’ясорубки» — таке ж смачне!
Інгредієнти на 6 порцій печива:
- 250 г борошна
- 2 яйця
- 250 г вершкового масла
- 280 г цукру
- 1/2 чайної ложки соди
- ванілін
- цукрова пудра для посипання
Приготування печива з м’ясорубки:
Яйця розтерти з цукром, додати розм’якшене масло, ванілін, добре перемішати і всипати борошно, змішане з содою. Швидко замісити круте тісто.
Готове тісто пропустити через м’ясорубку (можна скористатися спеціальними насадками), що виходять джгутики розкласти у вигляді печива на лист, злегка змащений маслом, і випікати в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Готове печиво посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!