4 квітня 2016, 12:33

Випічка

Печиво «Ленінградське»

Ви пам’ятаєте ніжне печиво «Ленінградське»? Дуже легке і тане в роті — воно летить дуже швидко. Ленінградським печивом можна перекусити в полудень, подати на сніданок з молоком або пригостити гостей з чаєм.

Інгредієнти для приготування печива «Ленінградське»:

  • Цукор або цукрова пудра — 1 стакан
  • Яйце — 3 штуки
  • Борошно — 1 склянка

Приготування печива «Ленінградське»:

  • Жовтки і білки поділяємо і збиваємо кожен окремо.
  • У збиті жовтки додаємо цукор і гарненько збиваємо.
  • Додаємо так само до жовтків з цукром борошно і вводимо ретельно збиті білки. Все добре змішуємо.
  • Потім поміщаємо в кондитерський мішок, викладаємо на деко, покрите пергаментним папером.
  • Зверху трохи присипаємо цукром і даємо постояти при кімнатній температурі на пару годин.
  • Відправляємо деко в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо близько 10 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…