4 вересня 2016, 8:30

Випічка

Печиво «Нан хати»

Печиво «Нан хати» – це індійське печиво. Як і всі східні солодощі, печиво досить жирне. Так що до цього кулінарного рецепту слід обережно поставитися людям, що не терпить жирну їжу.

Інгредієнти для приготування печива «Нан хати»:

  • Масло вершкове — 160 г
  • Масло рослинне — 4 столові ложки
  • Манка — 4 столові ложки
  • Ваніль
  • Борошно — за смаком
  • Цукрова пудра — 80 г

Як приготувати печиво «Нан хати»:

  • Розтоплюємо масло, додаємо рослинне масло, цукрову пудру і ваніль, змішуємо і всипаємо манну крупу.
  • Додаємо борошно, щоб вийшло тісто, яке не липне до рук, але і не розсипається.
  • Скачуємо тісто в кульки близько 4 см в діаметрі.
  • Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо близько 20 хвилин.
  • Приємного апетиту!