31 грудня 2016, 11:25

Випічка

Печиво з тріщинами

Печиво з тріщинами однозначно припаде до смаку любителям солодкої випічки і шоколаду. Шоколадне печиво готується дуже просто, впорається навіть підліток.

Інгредієнти для приготування печива з тріщинами:

  • Пшеничне борошно — 1/4 склянки
  • Розпушувач — 1 чайна ложка
  • Сіль — 1 щіпка
  • Чорний шоколад — 60 г
  • Вершкове масло — 50 г
  • Яйце — 2 штуки
  • Подрібнені волоські горіхи — 1/2 склянки
  • Молоко або вода — 1/2 склянки
  • Коричневий цукор — 2 столових ложки
  • Цукрова пудра — 1 стакан

Приготування печива з тріщинами:

  • Розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовці масло з чорним шоколадом.
  • Додаємо борошно.
  • Збиваємо яйця з цукровим піском і додаємо туди ж.
  • Беремо іншу посулу і викладаємо в неї сіль, горіхи, розпушувач і борошно, все це змішуємо з молоком або водою.
  • Замішуємо тісто і ставимо в холодильник на 2 години.
  • Дістаємо тісто і формуємо середні за розміром кульки з горіхом.
  • Обвалюємо наші кульки в цукровій пудрі.
  • Викладаємо на деко, покрите пергаментним папером, на невеликій відстані один від одного.
  • Ставимо деко в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 13-17 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…