5 липня 2016, 4:09

Другі страви Заготовки

Перець, фарширований капустою

Перець, фарширований капустою, виходить неймовірно смачним. За цією технологією можна навіть закатати заготовки на зиму і їсти перці в будь-який час року. А ще — це пісне блюдо.

Інгредієнти для приготування перців, фаршированих капустою:

  • 5 кг перцю
  • 3 кг капусти
  • 1 кг моркви
  • 1 кг цибулі
  • 300 р олії
  • 150 г солі

Спосіб приготування перців, фаршированих капустою:

  • Спочатку беремо овочі і гарненько миємо та очищаємо. Цибулю, моркву потрібно почистити, видалити плодоніжку перцю.
  • Чистий перець залити окропом на 2 хвилини. Потім дістати його і дати стекти зайвій воді.
  • Дрібно нарізати капусту. Натерти моркву на тертці. Цибулю нарізати.
  • Взяти чавунну посудину і вилити туди розігріте масло, потім висипати цибулю, трохи загасити і висипати моркву. Все перемішати і тушкувати ще 2 хвилини.
  • Перемішати капусту з гарячим цибулею і морквою, посолити. Овочі повинні бути трохи солонуваті.
  • Фаршируємо перчик і щільно укладаємо в каструлю. Зверху накриваємо їх тарілкою і ставимо вантаж, капуста пустить сік. Потрібно, щоб цей сік повністю покрив перець.
  • Через 3-4 дні перчик придбає кисло-солодкий смак і його можна їсти.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…