8 січня 2016 року, 7:48

Випічка

Персики в тесті

Ароматна випічка зі свіжими персиками — це просто диво!

Інгредієнти на 3 порції персиків у тесті:

Для тіста:

  • 1,5 склянки борошна
  • 125 г маргарину
  • 2 столових ложки цукру
  • 2 яйця
  • 1/2 чайної ложки ванільного цукру
  • сіль

Для сиропу:

  • 6-8 персиків
  • 2 столових ложки рубаного мигдалю
  • 1 їдальня ложка цукрової пудри

Приготування персиків у тесті:

  • Із зазначених інгредієнтів замісіть тісто і поставте на 30 хвилин у холодильник.
  • Персики обшпарте, зніміть шкірку, розріжте навпіл, видаліть кісточки. Наповніть Половинки мигдалем і з’єднайте.
  • Тісто розкачати, наріжте квадратами і покладіть на кожен по персика. Краї квадратів змастіть яйцем, кути з’єднайте.
  • Вироби викладіть на деко і випікайте до золотистого кольору.
  • Перед подачею посипте пудрою.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…