12 листопада 2016, 10:45

Десерти

Персиковий чізкейк

Представляємо чудовий персиковий чізкейк, який поєднує європейську та американську кухню. Для нас чізкейк — це десерт хоч і новий, але вже став майже звичним. Раніше ми могли милуватися картинками даного десерту з глянсових журналів, а тепер, будь ласка, варто тільки захотіти і чізкейк можна з легкістю приготувати самостійно.

Інгредієнти для приготування персикового чізкейку:

  • Печиво «Ювілейне» — 200 г
  • Вершкового масла (розм’якшене) — 100 г
  • Сир — 400 г
  • 30% вершки — 200 мл
  • Цукровий пісок — 100 г
  • Желатин — 30 г
  • Консервовані персики — 2 банки
  • Ванілін – за смаком

Як приготувати персиковий чізкейк:

  • Знаєте, після приготування чізкейку я зрозуміла, що по закінченню готування його дуже складно дістати з форми. Ну дуже незручно. Саме з-за цього раджу вам готувати у формі, яка розбирається.
  • Це потрібно зробити в першу чергу, так як желатину потрібно ще час щоб розбухнути.
  • Для початку нам потрібно дотримуючись інструкції на пакетику з желатином розвести 15 грам в необхідній кількості води і залишити набухати 0,5 години. Желатин який залишився слід розмішати в сиропі персиків. Сироп брати з однієї банки.
  • Все печиво потрібно подрібнити в крихту.
  • Отриману борошно» з печива ми дуже добре змішуємо з олією.
  • Далі масло з печивом розрівнюємо по дну форми і утрамбовується. Ставимо в холодильник і приступаємо до сирної частини чізкейку.
  • Збиваємо цукор, вершки, трохи ваніліну. Збивати до повного розчинення інгредієнтів.
  • Далі додаємо сир і знову починаємо перемішувати до однорідності. В кінці вводимо в наш сирний крем желатин (він повинен бути остившім). Желатин повинен повністю розчинитися, а для швидкості результату можна нагріти його. Дійте в даному випадку на свій розсуд. Головне – це вводити прохолодний желатин.
  • Заливаємо сирним кремом основу з печива і масла і помістити в холодильник на пару годин.
  • Розчиняємо желатин в сиропі який ми завбачливо злили з однієї з банок персиків.
  • Знову ж для прискорення процесу розчинення можна сироп підігріти.
  • Персики режим часточками і викладаємо на вже застиглий сирний крем. Зверху персики заливаємо прохолодним, персиково-желатиновим сиропом. Знову ставимо в холодильник на 3 години.
  • Можете бути горді собою! Ви справжня господиня!

    Приємного апетиту!

    Завантаження…